Keno jackpot

Allt om keno

”I No-Limit finns ingen övre gräns på vad spelaren får satsa/höja annat än spelarens marker. Dock måste en satsning/höjning vara minst lika med nivån och den senaste satsningen/höjningen i rundan, till exempel $5 i $5-$5 No-Limit. Det finns ingen maxgräns för antalet höjningar.”

Utdraget är från spelföretaget Betsson sida om regler för deras olika spel samt hur du ska satsa. Och känner du att turen finns på din sida och vill spela så klicka här så kommer du direkt till deras startsida.

Alla spel är inte ”no limit” utan det finns även vanlig limit där du satsar en fast summa. Det finns även något som kallas för ”pot-limit” och där gäller det att satsningen inte får vara högre än vad potten är samt alla satsningar som satsats i denna runda. Här finns det ingen maxgräns för hur många höjningar som får göras.

Bra tips

Det finns många bra tips när det kommer till att spela poker online. Men ett bra standardtips är att känna av de skillnader som finns mellan livepoker och onlinepoker. Detta då det är ett helt annat tempo. En annan stor skillnad är att du inte känner samma press på att prestera som du gör om du spelar live. Nu kan du sitta själv och det gör att du kan föra ett mer aggressivt spelande. Tänk på att lära känna dig själv och vilken speltyp du är. Det kommer du ha mycket nytta av.

Lycka till och tänk på att det alltid ska vara roligt att spela och du ska aldrig spela utöver dina tillgångar.